Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος που απαιτείται για την παράδοση των εμπορευμάτων κυμαίνεται από 1 έως 4 ημέρες, ανάλογα με τη διεύθυνση αποστολής του πελάτη.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο

Κατά την παράδοση παραλαμβάνετε τον εκτυπωτή ή το πολυμηχάνημα  που επιλέξατε, 3ετή εγγύηση με άμεση αντικατάσταση του μηχανήματος που ισχύει για όλη την Ελλάδα και σετ αναλωσίμων ανάλογα με το τι περιλαμβάνει το πακέτο που επιλέξατε.

Αναλώσιμα

Η διάρκεια των αναλωσίμων σε σελίδες, έχει υπολογισθεί από τον κατασκευαστή βάσει του προτύπου ISO/IEC 19752 με κάλυψη 5% σε σελίδα Α4.

Επιπλέον αναλώσιμα πέραν των σελίδων του πακέτου, μπορείτε να προμηθευτείτε σε προνομιακές τιμές “GoodnBerg”, καλώντας στο 210 6577900 δίνοντας το ονοματεπώνυμό σας, το μοντέλο και το σειριακό αριθμό της συσκευής σας.

Τρόπος αποστολής

Οι παραγγελίες παραδίδονται με ευθύνη και έξοδα της Active Computer Systems AE στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ο πελάτης κατά την καταχώρηση της παραγγελίας του. Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2106577900 ή ηλεκτρονικά στο goodnberg@active.gr

Πολιτική ακύρωσης

Αν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελίας σας, επικοινωνήστε άμεσα με το τηλεφωνικό κέντρο της ACTIVE στο 2106577900 ή ηλεκτρονικά στο goodnberg@active.gr.

Τα προϊόντα παραδίδονται την επόμενη μέρα, εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα.  Η πολιτική ακύρωσης ισχύει πριν την παράδοση των προϊόντων, ενώ η εταιρεία δεν αναλαμβάνει

καμία ευθύνη επιστροφής των προϊόντων μετά το άνοιγμα της συσκευασίας τους. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί και η παραγγελία ακυρωθεί τότε

αυτόματα αποδεσμεύεται το ποσό της συναλλαγής. Η επιστροφή χρημάτων μετά την παράδοση της παραγγελίας δεν είναι εφικτή.